Fiskgryta med sparris

Fiskgryta med sparris

Betyg

(65 st)

Bjud på enkel, värmande fiskgryta med gröna vårsmaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g potatis

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att koka potatisen i saltat vatten. Skär fisken i bitar och salta den. Bryt av det nedersta på sparrisen. Skär sparris och lök i bitar. Koka upp crème fraiche, fiskfond, vin och dragon i en gryta. Lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme 3–4 min. Lägg ner sparris och lök när 1 min återstår. Servera grytan med potatis. Garnera ev med färsk dragon.

Tips:

Torskfilé kan bytas ut mot gösfilé.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 30 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem