Fiskgryta med sparris
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Bjud på enkel, värmande fiskgryta med gröna vårsmaker.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Färsk färsk grön sparris
|
250 g |
Salladslök
|
100 g |
2 dl | |
Fiskfond
|
1 msk |
Vitt vin
|
1 dl |
Torkad dragon
|
1 tsk |
Potatis
|
750 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Torskfilé kan bytas ut mot gösfilé.
Näringsvärden, per port
Energi:
540 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,6 g |
Protein: | 24,4 % | 32,4 g |
Fett: | 41,5 % | 25,4 g |
Kolhydrater: | 30,9 % | 41,1 g |

