Fiskgryta med sparris
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Bjud på enkel, värmande fiskgryta med gröna vårsmaker.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Färsk färsk grön sparris
|
250 g |
|
Salladslök
|
100 g |
| 2 dl | |
|
Fiskfond
|
1 msk |
|
Vitt vin
|
1 dl |
|
Torkad dragon
|
1 tsk |
|
Potatis
|
750 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Torskfilé kan bytas ut mot gösfilé.
Näringsvärden, per port
Energi:
540 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,6 g |
| Protein: | 24,4 % | 32,4 g |
| Fett: | 41,5 % | 25,4 g |
| Kolhydrater: | 30,9 % | 41,1 g |