Fiskgryta med räkor
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Middag
•
Kryddig fiskgryta med populära smaker. Blandade fisktärningar finns i matbutikens frysdisk.
Ingredienser
|
Torskfilé, t ex lax och torsk
|
200 g |
|---|---|
|
Laxfilé
|
200 g |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Purjolök
|
½ |
| 1 msk | |
| 2 dl | |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
|
Finriven färsk ingefära
|
1 tsk |
|
Vatten
|
½ dl |
|
Körsbärstomater, gärna olika färger
|
100 g |
|
Skalade räkor
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
304 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 34 % | 25,4 g |
| Fett: | 57,6 % | 19,8 g |
| Kolhydrater: | 8,4 % | 6,3 g |