Fiskgryta med räkor
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Middag
•

Kryddig fiskgryta med populära smaker. Blandade fisktärningar finns i matbutikens frysdisk.
Ingredienser
Torskfilé, t ex lax och torsk
|
200 g |
---|---|
Laxfilé
|
200 g |
Salt
|
½ tsk |
Purjolök
|
½ |
1 msk | |
2 dl | |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Finriven färsk ingefära
|
1 tsk |
Vatten
|
½ dl |
Körsbärstomater, gärna olika färger
|
100 g |
Skalade räkor
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
304 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 34 % | 25,4 g |
Fett: | 57,6 % | 19,8 g |
Kolhydrater: | 8,4 % | 6,3 g |

