Fiskgryta med musslor
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En lättlagad fiskgryta där man kokar fisken i det smakrika musselspadet.
Ingredienser
|
Blåmusslor
|
1 kg |
|---|---|
|
Gösfilé eller abborre
|
400 g |
|
Salladslök
|
125 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 1 msk | |
|
Torrt vitt vin
|
2 dl |
|
Skaldjursfond
|
1 msk |
|
Färsk timjan
|
1 kruka |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
537 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 39,4 % | 52 g |
| Fett: | 44,3 % | 26,9 g |
| Kolhydrater: | 9,9 % | 13,1 g |