Fiskgryta med fänkål och chili
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Snabblagad fiskgryta med härligt mustig smak som går lika bra att äta som den är eller med ditt favorittillbehör!
Ingredienser
Koljafilé, eller torskfilé
|
400 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Fänkål
|
250 g |
Konserverade körsbärstomater
|
400 g |
2 dl | |
Vatten
|
1 dl |
Pressad saft av citron
|
1 msk |
Fiskbuljong
|
1 tärning |
Lagerblad
|
2 |
Salt
|
½ tsk |
Hackad färsk chili
|
½ msk |
Strimlad färsk basilika
|
2 msk |
Potatis
|
750 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
454 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,2 g |
Protein: | 24,2 % | 27 g |
Fett: | 40,3 % | 20,7 g |
Kolhydrater: | 35,5 % | 39,6 g |

