Fiskbiffar med tomatraita

Fiskbiffar med tomatraita

Betyg

(24 st)

Laga fisk på nytt sätt och servera med en raita som är obligatorisk på ett indiskt middagsbord.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tomatraita:

  • 3 dl ris
  • 1 röd paprika
  • 65 g babyspenat

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Finhacka laxen eller mixa den grovt. Blanda laxen med vitlök och purjolök. Tillsätt salt, sambal oelek, ingefära, garam masala, citronskal, mjöl och yoghurt. Blanda till en jämn färs. Forma färsen till små biffar och stek dem i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Hacka tomaten. Blanda ihop alla ingredienser till raitan. Ansa och skär paprikan i små bitar. Fräs paprika och spenat och blanda det nykokta riset. Servera biffarna med raita och ris.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem