Fiskbiffar med räkor

Fiskbiffar med räkor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(46 st)

Fiskbiffar med räkor och crème fraiche som får extra sting av ingefära och chili. Dessa fiskbiffar är ett suveränt gott och annorlunda sätt att variera traditionella fiskmiddagar på.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g laxfilé
  • 200 g sejfilé
  • 100 g skalade räkor
  • 2½ msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche lätt crème fraiche 15%
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • ½ vitlöksklyfta

Till servering:

Gör så här

Gör så här

Skär fisken i bitar. Mixa ihop fisk och räkor med övriga ingredienser. Forma små biffar och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Servera fiskbiffarna med nudlar, isbergssallad och crème fraiche.

Skriv ut

Källa: