Fiskbiffar med räkor

Fiskbiffar med räkor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Fiskbiffar med räkor och crème fraiche som får extra sting av ingefära och chili. Dessa fiskbiffar är ett suveränt gott och annorlunda sätt att variera traditionella fiskmiddagar på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g laxfilé
  • 200 g sejfilé
  • 100 g skalade räkor
  • 2½ msk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche lätt crème fraiche 15%
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • ½ vitlöksklyfta

Till servering:

Gör så här

Gör så här

Skär fisken i bitar. Mixa ihop fisk och räkor med övriga ingredienser. Forma små biffar och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Servera fiskbiffarna med nudlar, isbergssallad och crème fraiche.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag