Laxburgare med mangosalsa

Laxburgare med mangosalsa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(162 st)

Superfräsch laxburgare med lagom hetta. Går lika bra att steka som att grilla och är underbart god tillsammans med en sallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g laxfilé
  • 2 färsk röd chili
  • 1 tsk salt
  • rivet skal och pressad saft av 1 lime
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 1 mango
  • 1 salladslök

Gör så här:

Gör så här:

Finhacka laxen eller mixa den grovt. Kärna ur och finhacka chilipepparn. Blanda hälften av chilipepparn med laxen, salt, limeskal, mjöl och 1/2 dl yoghurt till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar. Skala, kärna ur och hacka mangon. Finstrimla salladslöken. Blanda mango, salladslök och limesaft med yoghurten och chilipepparn som är kvar. Stek laxburgarna i smör ca 2 min på varje sida.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem