Laxburgare med mangosalsa

Laxburgare med mangosalsa

Betyg

(160 st)

Superfräsch laxburgare med lagom hetta. Går lika bra att steka som att grilla och är underbart god tillsammans med en sallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g laxfilé
  • 2 färsk röd chili
  • 1 tsk salt
  • rivet skal och pressad saft av 1 lime
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 1 mango
  • 1 salladslök

Gör så här:

Gör så här:

Finhacka laxen eller mixa den grovt. Kärna ur och finhacka chilipepparn. Blanda hälften av chilipepparn med laxen, salt, limeskal, mjöl och 1/2 dl yoghurt till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar. Skala, kärna ur och hacka mangon. Finstrimla salladslöken. Blanda mango, salladslök och limesaft med yoghurten och chilipepparn som är kvar. Stek laxburgarna i smör ca 2 min på varje sida.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem