Fisk med fina örter

Fisk med fina örter

25 min Huvudrätt
Fin fisk med ett täcke av ost som marinerats i rökig chili. Den franska örtblandningen fines herbes och en skvätt vitt vin över fisken blir pricken över i.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form.
  • Finhacka vitlök och örter. Mosa osten lätt med oljan. Häll det och vinet över fisken.
  • Strö över vitlök, örter och lite chili flakes. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Klart!
Energi:

345 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Gösfilé
600 g
Salt
½ tsk
Vitlöksklyftor
2
Färska blandade örter bladpersilja, körvel, gräslök och lite dragon
1 dl
150 g
Olivolja
3 msk
Torrt vitt vin
1 dl
Chili flakes