Fisk med fina örter
25 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Fin fisk med ett täcke av ost som marinerats i rökig chili. Den franska örtblandningen fines herbes och en skvätt vitt vin över fisken blir pricken över i.
Ingredienser
|
Gösfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Färska blandade örter bladpersilja, körvel, gräslök och lite dragon
|
1 dl |
| 150 g | |
|
Olivolja
|
3 msk |
|
Torrt vitt vin
|
1 dl |
|
Chili flakes
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
328 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 46,1 % | 37,3 g |
| Fett: | 47,5 % | 17,6 g |
| Kolhydrater: | 1,2 % | 1 g |