Fisk med dillsky
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                
                    •
                    
            
         
    Gör egna fiskpinnar! Att panera är lättare än vad man tror och smakar extra gott. Låt gärna barnen hjälpa till i köket. Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Fryst sejfilé
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Vitpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Ströbröd
                                            
                                     | 1 dl | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Tomat
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 1 dl | 
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Fiskbuljong
                                            
                                     | ½ tärning | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk dill
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Potatis
                                            
                                     | 1 kg | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Sockerärter
                                            
                                     | 250 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
447 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,2 g | 
| Protein: | 34,1 % | 37,5 g | 
| Fett: | 16,8 % | 8,5 g | 
| Kolhydrater: | 49,1 % | 54 g | 
 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp)