Fisk med dillsky
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Gör egna fiskpinnar! Att panera är lättare än vad man tror och smakar extra gott. Låt gärna barnen hjälpa till i köket. Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.
Ingredienser
|
Fryst sejfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
|
Ströbröd
|
1 dl |
| 1 msk | |
|
Tomat
|
1 |
|
Vatten
|
1 dl |
| 1 dl | |
|
Fiskbuljong
|
½ tärning |
|
Hackad färsk dill
|
1 dl |
|
Potatis
|
1 kg |
|---|---|
|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
447 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,2 g |
| Protein: | 34,1 % | 37,5 g |
| Fett: | 16,8 % | 8,5 g |
| Kolhydrater: | 49,1 % | 54 g |