Fisk med dillsky
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Gör egna fiskpinnar! Att panera är lättare än vad man tror och smakar extra gott. Låt gärna barnen hjälpa till i köket. Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.
Ingredienser
Fryst sejfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Ströbröd
|
1 dl |
1 msk | |
Tomat
|
1 |
Vatten
|
1 dl |
1 dl | |
Fiskbuljong
|
½ tärning |
Hackad färsk dill
|
1 dl |
Potatis
|
1 kg |
---|---|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
415 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 8 g |

