Fisk med Caesarröra
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Caesarröra:
|
Hårdkokt ägg
|
1 |
|---|---|
|
Sardeller med kapris
|
50 g |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Färskriven parmesanost
|
½ dl |
| 250 g | |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
266 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 48,5 % | 31,8 g |
| Fett: | 42,5 % | 12,8 g |
| Kolhydrater: | 9 % | 5,9 g |