Fisk med Caesarröra

30 min
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt Lunch Middag
Fisk med Caesarröra

Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.

Ingredienser

Torskfilé
400 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm

Caesarröra:

Hårdkokt ägg
1
Sardeller med kapris
50 g
Dijonsenap
1 tsk
Färskriven parmesanost
½ dl
250 g
Salt och peppar

Gör så här

  • Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna.
  • Blanda ägg, sardeller, senap, ost och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar.
  • Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 min per sida.
  • Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

266 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,4 g
Protein: 48,5 % 31,8 g
Fett: 42,5 % 12,8 g
Kolhydrater: 9 % 5,9 g
https://www.arla.se/recept/fisk-med-caesarrora/