Fisk med apelsin
                                
                                     20 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Snabb och enkel fisk som lagas direkt i sin goda sås. Såsen är smaksatt med hummerfond, rivet skal av apelsin, timjan och gräslök.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Torskfilé
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 2½ dl | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | ½ msk | 
| 
                                            
                                                Hummerfond
                                            
                                     | 1½ msk | 
| 
                                            
                                                Apelsin
                                            
                                     | rivet skal av ½ | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk timjan
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk gräslök
                                            
                                     | ev ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
331 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g | 
| Protein: | 35,2 % | 28,7 g | 
| Fett: | 49,4 % | 18,5 g | 
| Kolhydrater: | 15,4 % | 12,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    