Fisk i saffran- och kokossås
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Saffran, kokosmjölk och matlagningsyoghurt gör såsen smakrik.
Ingredienser
|
Basmatiris
|
2 dl |
|---|---|
|
Sejfilé
|
500 g |
|
Salt
|
½ tsk |
| 2 dl | |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
|
Kokosmjölk
|
2 dl |
|
Fiskbuljong
|
1 tärning |
|
Saffran
|
½ pkt |
|
Sambal oelek
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
409 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 30,3 % | 30,5 g |
| Fett: | 32,6 % | 15,1 g |
| Kolhydrater: | 37,1 % | 37,4 g |