Filoknyten

Filoknyten

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

Men tunnaste fina filodeg, ost och parmaskinka gör du proffsiga knyten med ljuvlig smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200° Tina filoplattorna enligt anvisning på förpackningen. Skär osten i 12 skivor. Strimla skinkan. Smält smöret och pensla filoplattorna. Lägg plattorna ovanpå varandra 2 och 2. Fördela den strimlade skinkan på filoplattorna, lägg en ostskiva ovanpå varje och fördela de färska örtkryddorna och citronskalet på ostskivorna. Vik upp kanterna på varje fyrkant och kläm ihop med fingertopparna så att det blir ett knyte. Pensla varje knyte med lite smör och grädda mitt i ugnen 8-10 min.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag