Filodegsrutor med skinka och ägg
35 min
•
Arbetstid: 35 min
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Matlåda
Snabbmat
•
Frasiga brunchpaket med ost, skinka och ägg. Dela dem i mindre bitar och servera som del av en buffé eller ät dem hela med sallad till, oavsett kommer du inte att bli besviken på dessa lättlagade knyten.
Ingredienser
|
Filodeg
|
6 ark |
|---|---|
|
Babyspenat
|
130 g |
| 45 g | |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Tunnskivad rökt skinka
|
100 g |
| 75 g | |
|
Ägg
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Variera fyllningen efter önskemål. Byt ut skinkan mot t ex: 100 g kallrökt lax, 100 g ädelost och 1 dl valnötter, 100 g smulad vitost
Näringsvärden, per port
Energi:
428 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 20,7 % | 21,8 g |
| Fett: | 47,6 % | 23 g |
| Kolhydrater: | 31,7 % | 33,4 g |