Fyllda filodegsrullar

Fyllda filodegsrullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(74 st)

Fyllda filodegsrullar är ett måste när du bjuder på meze. Man kan laga dem av olika typer av filodeg och även av spring roll deg som är enklare att använda.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Halvtina degen i en blöt handduk. Smula osten och blanda med peppar och mynta. Ta loss ett degark i taget och låt resten ligga kvar i handduken. Lägg på en sträng fyllning, vik in kortändarna och rulla ihop till en rulle. Pensla kanterna med vatten som ”klister”. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med smör-&rapsolja. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Tips:

Filodegen kan bytas ut mot spring roll pastry, 12x12 cm

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag