Filodegsrutor med skinka och ägg
35 min
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Snabbmat
•
&format=webp)
Frasiga brunchpaket med ost, skinka och ägg. Dela dem i mindre bitar och servera som del av en buffé eller ät dem hela med sallad till, oavsett kommer du inte att bli besviken på dessa lättlagade knyten.
Ingredienser
Filodeg
|
6 ark |
---|---|
Babyspenat
|
130 g |
45 g | |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Tunnskivad rökt skinka
|
100 g |
75 g | |
Ägg
|
4 |
Gör så här
Variera fyllningen efter önskemål. Byt ut skinkan mot t ex: 100 g kallrökt lax, 100 g ädelost och 1 dl valnötter, 100 g smulad vitost
Näringsvärden, per port
Energi:
425 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 32 g |
Fett: | 23 g |

