Filodegsrutor med skinka och ägg
                                
                                     35 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  35 min
                                
                                    Brunch
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Matlåda
                                    Snabbmat
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Frasiga brunchpaket med ost, skinka och ägg. Dela dem i mindre bitar och servera som del av en buffé eller ät dem hela med sallad till, oavsett kommer du inte att bli besviken på dessa lättlagade knyten.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Filodeg
                                            
                                     | 6 ark | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Babyspenat
                                            
                                     | 130 g | 
| 45 g | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 2 krm | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Tunnskivad rökt skinka
                                            
                                     | 100 g | 
| 75 g | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 4 | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Variera fyllningen efter önskemål. Byt ut skinkan mot t ex: 100 g kallrökt lax, 100 g ädelost och 1 dl valnötter, 100 g smulad vitost
Näringsvärden, per port
Energi:
428 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g | 
| Protein: | 20,7 % | 21,8 g | 
| Fett: | 47,6 % | 23 g | 
| Kolhydrater: | 31,7 % | 33,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    