Fettuccine med ädelost och päron

15 min
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Fettuccine med ädelost och päron

Vad sägs om nykokt fullkornspasta tillsammans med päron, valnötter och ädelost?

Ingredienser

Litet fast päron
1
Valnötter
½ dl
2 dl
75 g
Fettuccine, gärna fullkorn
300 g

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär päronet i små tärningar. Grovhacka valnötterna.
  • Värm crème fraiche i en kastrull, smula ner osten, rör ner päronbitarna och låt det bli varmt. Strö över valnötter.
  • Servera till nykokt pasta.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

474 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4 g
Protein: 13,2 % 15,4 g
Fett: 34,7 % 18,6 g
Kolhydrater: 52,1 % 60,8 g
https://www.arla.se/recept/fettuccine-med-adelost-och-paron/