Festlig ansjovisfisk
40 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En lättlagad lite festligare torskrätt där allt görs i ugnen. Ansjovis ger extra god sälta och lyfter smakerna.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Ansjovisfilé
|
50 g |
|
Salt
|
¾ tsk |
| 2½ dl | |
|
Ströbröd
|
1 msk |
|
Tomater
|
2 |
|
Färsk dill
|
1 knippe |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
423 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 29,1 % | 30,3 g |
| Fett: | 58 % | 27,8 g |
| Kolhydrater: | 12,9 % | 13,4 g |