Färska rödbetor gratinerade med vitost

Färska rödbetor gratinerade med vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(40 st)

Vitost gjord på komjölk möter svensk backtimjan och nyslungad honung.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen. Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Sätt ugnen på grill. Smula osten och strö över rödbetorna. Gratinera högst upp i ugnen ca 5 min. Ringla över honung och strö över timjan.

Tips:

Prova gärna den svenska lufttorkade skinkan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem