Färska rödbetor gratinerade med vitost
                                
                                     40 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Vitost gjord på komjölk möter svensk backtimjan och nyslungad honung.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Färska små rödbetor
                                            
                                     | 1 kg | 
|---|---|
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Flytande honung
                                            
                                     | ca 2 msk | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk timjan
                                            
                                     | ca 2 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Prova gärna den svenska lufttorkade skinkan.
Näringsvärden, per port
Energi:
244 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,6 g | 
| Protein: | 16,3 % | 9,8 g | 
| Fett: | 28,3 % | 7,8 g | 
| Kolhydrater: | 55,4 % | 33,2 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)