Färska rödbetor gratinerade med vitost
40 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Vitost gjord på komjölk möter svensk backtimjan och nyslungad honung.
Ingredienser
|
Färska små rödbetor
|
1 kg |
|---|---|
| 150 g | |
|
Flytande honung
|
ca 2 msk |
|
Hackad färsk timjan
|
ca 2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Prova gärna den svenska lufttorkade skinkan.
Näringsvärden, per port
Energi:
244 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,6 g |
| Protein: | 16,3 % | 9,8 g |
| Fett: | 28,3 % | 7,8 g |
| Kolhydrater: | 55,4 % | 33,2 g |