Färsk ravioli med tomatröra

Färsk ravioli med tomatröra

Betyg

(36 st)

Frossa i tomater! Denna goda och enkla röra får smak av solmogna tomater, färsk basilika och ost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g Apetina® classic tärnad i olja
  • 5 tomater
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 500 g färsk ravioli

Gör så här:

Gör så här:

Häll av och spara oljan från osten. Halvera och gröp ur tomaterna. Finhacka tomatköttet. Lägg det i en skål och rör ihop med vitlök, tomatpuré, oljan från osten, hälften av basilikan, salt och peppar. Koka raviolin enligt anvisning på förpackningen. Servera med tomatröran, fetaost och resten av basilikan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem