Färsk ravioli med citron- och salviasmör
2 tim
Huvudrätt
•
&format=jpg)
Att göra sin egen ravioli är ett enkelt sätt att imponera på middagsgästerna! Smör, salvia och citron är utmärkta smakkompisar till färskpasta.
Ingredienser
Pastadeg:
Durumvetemjöl
|
5 dl |
---|---|
Ägg
|
2 |
Äggulor
|
2 |
Olivolja
|
1 msk |
Vatten
|
1 msk |
Salt
|
¾ tsk |
Fyllning:
Färsk spenat
|
250 g |
---|---|
2 dl | |
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Malen muskot
|
¾ krm |
Salt och svartpeppar
|
Till utbakning:
Äggvitor
|
2 |
---|
Citronsmör:
75 g | |
Salviablad
|
10 blad |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Chili flakes
|
¾ tsk |
Gör så här
Pastadeg:
Fyllning:
Ravioli:
Citronsmör:
Näringsvärden
Energi:
618 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 27 g |
Kolhydrater: | 53 g |
Fett: | 33 g |

