Färsbiffar Toscana
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Örtdoftande köttfärsbiffar med italienska smaker.
Ingredienser
|
Nötfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
|
Torkad salvia
|
1 tsk |
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
| 1 dl | |
|
Hamburgerbröd
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Biffarna kan formas i förväg och förvaras på ett fat i kylen tills det är dags att grilla. 2 st vitlöksklyftor kan bytas ut mot 1 st gul lök.
Näringsvärden, per port
Energi:
394 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 26,7 % | 25,9 g |
| Fett: | 42,2 % | 18,8 g |
| Kolhydrater: | 31,1 % | 30,1 g |