Färsbiffar med vitost

Färsbiffar med vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Saftiga biffar som får smak och sälta av vitost eller fetaost. Servera med sallad och tsatsiki.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tsatsiki

Sallad

  • 1 romansallad
  • 1 rödlök
  • 1 gul paprika
  • 4 tomater

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet. Smula osten och blanda den ordentligt med färsen. Forma 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min på varje sida. Tillaga klyftpotatisen enligt anvisning på förpackningen. Riv gurkan grovt och lägg i en sil. Strö över salt och låt ligga ca 15 min. Pressa ur saften och blanda gurkan med matyoghurt. Smaksätt med vitlök och peppar. Ställ kallt. Skölj salladen och bryt den i bitar. Skala och skiva löken. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär tomaterna i klyftor. Blanda grönsakerna på ett fat eller i en skål. Servera biffarna med salladen och tsatsikin.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 625 kcal
  • Protein: 39 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem