Färsbiffar med pinjenötter
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Köttfärsbiffar i utvalt gott sällskap med pinjenötter och läcker getoströra.
Ingredienser
Köttfärs
|
400 g |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Pinjenötter
|
50 g |
Äggula
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
1½ dl |
Röra:
Falbygdens® Getost
|
100 g |
---|---|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går lika bra med lammfärs till biffarna. Biffarna går att frysa!
Näringsvärden, per port
Energi:
470 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25,6 % | 29,6 g |
Fett: | 70,1 % | 37,2 g |
Kolhydrater: | 4,3 % | 5 g |

