Fänkålstsatsiki

Fänkålstsatsiki

Betyg

(10 st)

Krispig fänkål ger en lätt smak av lakrits till den här tsatsikin. Den passar till i stort sett allt på grillen, testa och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär bort roten från fänkålen och strimla resten så tunt som möjligt. Blanda fänkål och citronsaft och låt det stå ca 2 min. Rör ner vitlök, honung och matyoghurt. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl ca 20 min innan servering.

Tips:

Kan förberedas någon dag i förväg och förvaras i kyl. Sedan är det bara att röra om innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem