Fänkålstsatsiki

Fänkålstsatsiki

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Krispig fänkål ger en lätt smak av lakrits till den här tsatsikin. Den passar till i stort sett allt på grillen, testa och njut!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skär bort roten från fänkålen och strimla resten så tunt som möjligt. Blanda fänkål och citronsaft och låt det stå ca 2 min. Rör ner vitlök, honung och matyoghurt. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl ca 20 min innan servering.

Tips:

Kan förberedas någon dag i förväg och förvaras i kyl. Sedan är det bara att röra om innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag