Fläskfilé med böntsatsiki

Fläskfilé med böntsatsiki

Betyg

(60 st)

Fläskfilé i ugnen med en lite matigare tsatsiki på yoghurt, gurka och bönor. Smulad ost på toppen är vackert och gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Salta köttet och bryn det runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och stek det i mitten av ugnen ca 20 min. Riv gurkan grovt på hushållspapper och pressa ur saften. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda yoghurt, bönor, gurka, vitlök, salt och peppar. Ta ut köttet och skär det i tunna skivor. Strö över peppar, smulad ost och oregano.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem