Kikärtsbiffar med morotstsatsiki

Kikärtsbiffar med morotstsatsiki

Enkla att laga och goda att äta både varma och kalla. Gör gärna dubbel sats för att ta med som matlåda en annan dag.
Betyg (277 st)

Mitt betyg:

Kikärtsbiffar med morotstsatsiki

Enkla att laga och goda att äta både varma och kalla. Gör gärna dubbel sats för att ta med som matlåda en annan dag.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Morotstsatsiki:

  • 3 dl ris
  • 1 paprika
  • 1 dl majskorn

Gör så här:

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skölj kikärterna i vatten och låt dem rinna av. Finstrimla purjolöken. Mixa kikärterna och blanda med purjolök, persilja och mjölk till en färs. Smaksätt med salt och peppar. Forma färsen till biffar och stek dem i smör i en stekpanna några min på varje sida. Skala och riv morötterna. Rör ihop med matyoghurt, vitlök, salt och peppar. Skär paprikan i bitar. Servera biffarna med ris, tsatsiki, paprika och majs.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl ris och grönsaker

  • Energi: 440 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 68 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.