Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Medelhavspotatissallad

  • 600 g kall, kokt potatis
  • 6 salladslökar
  • 300 g kärnfria oliver i olja
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g grillad paprika i olja
  • 25 g rucola
  • 2 dl bearnaisesås

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med potatissalladen. Skiva potatis och lök. Blanda med oliver och oljan från oliverna, rosmarin, salt och peppar. Salta och peppra köttet. Stek ca 2 min på varje sida i smör-&rapsolja. Strimla paprikan. Servera köttet med potatissalladen och toppa med grillad paprika, rucola och bearnaisesås.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 825 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 59 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag