Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

25 min Huvudrätt
Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Börja med potatissalladen.
  • Skiva potatis och lök. Blanda med oliver och oljan från oliverna, rosmarin, salt och peppar.
  • Salta och peppra köttet. Stek ca 2 min på varje sida i smör-&rapsolja.
  • Strimla paprikan.
  • Servera köttet med potatissalladen och toppa med grillad paprika, rucola och bearnaisesås.
Klart!
Energi:

825 kcal

Protein: 36 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 59 g

Ingredienser

Entrecote i skivor
600 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
2 msk
Medelhavspotatissallad
Kall, kokt potatis
600 g
Salladslökar
6
Kärnfria oliver i olja
300 g
Hackad färsk rosmarin
2 msk
Flingsalt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Grillad paprika i olja
100 g
Rucola
25 g
Bearnaisesås
2 dl