Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Betyg

(7 st)

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Medelhavspotatissallad

  • 600 g kall, kokt potatis
  • 6 salladslökar
  • 300 g kärnfria oliver i olja
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g grillade paprikor
  • 25 g rucola
  • 2 dl bearnaisesås

Gör så här:

Gör så här:

Börja med potatissalladen. Skiva potatis och lök. Blanda med oliver och oljan från oliverna, rosmarin, salt och peppar. Salta och peppra köttet. Stek ca 2 min på varje sida i smör-&rapsolja. Strimla paprikan. Servera köttet med potatissalladen och toppa med grillad paprika, rucola och bearnaisesås.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 785 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 55 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem