Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Medelhavspotatissallad

  • 600 g kall, kokt potatis
  • 6 salladslökar
  • 300 g kärnfria oliver i olja
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g grillade paprikor
  • 25 g rucola
  • 2 dl bearnaisesås

Gör så här

Gör så här

Börja med potatissalladen. Skiva potatis och lök. Blanda med oliver och oljan från oliverna, rosmarin, salt och peppar. Salta och peppra köttet. Stek ca 2 min på varje sida i smör-&rapsolja. Strimla paprikan. Servera köttet med potatissalladen och toppa med grillad paprika, rucola och bearnaisesås.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 825 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 59 g

Skriv ut

Källa: