Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.
Ingredienser
|
Entrecote i skivor
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 msk |
Medelhavspotatissallad
|
Kall, kokt potatis
|
600 g |
|---|---|
|
Salladslökar
|
6 |
|
Kärnfria oliver i olja
|
300 g |
|
Hackad färsk rosmarin
|
2 msk |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Grillad paprika i olja
|
100 g |
|---|---|
|
Rucola
|
25 g |
|
Bearnaisesås
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
742 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,1 g |
| Protein: | 20,7 % | 37,9 g |
| Fett: | 63,4 % | 53,2 g |
| Kolhydrater: | 15,9 % | 29 g |