Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad
                                
                                     25 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  25 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Entrecote i skivor
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 2 msk | 
Medelhavspotatissallad
| 
                                            
                                                Kall, kokt potatis
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salladslökar
                                            
                                     | 6 | 
| 
                                            
                                                Kärnfria oliver i olja
                                            
                                     | 300 g | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk rosmarin
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Flingsalt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Grillad paprika i olja
                                            
                                     | 100 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 25 g | 
| 
                                            
                                                Bearnaisesås
                                            
                                     | 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
742 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,1 g | 
| Protein: | 20,7 % | 37,9 g | 
| Fett: | 63,4 % | 53,2 g | 
| Kolhydrater: | 15,9 % | 29 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    