Entrecote med ancho-rub
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Ljuvlig entrecote som gnids in med en torr kryddblandning med mild, lite rökig anchochili som ger köttet extra smak. Grilla sedan köttet och bjud med goda grönsaker.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Entrecote 2 skivor
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Flingsalt
                                            
                                     | 1 tsk | 
Barbecuesås:
| 
                                            
                                                Hackade vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
|---|---|
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Tomatketchup
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Farinsocker
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Vinäger
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Sambal oelek
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Malen spiskummin
                                            
                                     | ½ tsk | 
Ancho-rub:
| 
                                            
                                                Starkt paprikapulver
                                            
                                     | 2 tsk | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Malen spiskummin
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Malen ingefära
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Farinsocker
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1½ tsk | 
| 
                                            
                                                Ancho chili
                                            
                                     | 1 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Gör en stor ancho-rub som räcker hela sommaren.
Näringsvärden, per port
Energi:
284 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g | 
| Protein: | 47,8 % | 33,4 g | 
| Fett: | 39,2 % | 12,6 g | 
| Kolhydrater: | 13 % | 9,1 g | 
 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    