Teriyakispett med limesås

Teriyakispett med limesås

Betyg

(73 st)

Marinera med teriyakisås så får du grillspett med smak av Japan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i små bitar. Blanda yoghurt, teriyakisås och vitlök. Lägg i köttet och marinera över natten eller minst 4 timmar. Blötlägg träspetten ca 15 min. Trä upp köttet och strö över sesamfrö. Grilla över glöd eller på högsta värme i övre delen av ugnen, 2-3 min per sida. Blanda såsen och servera till spetten.

Tips:

Biff kan användas istället för entrecôte.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem