Dillstuvad potatis

Dillstuvad potatis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Potatis som stuvats i gräddmjölk och får sällskap av rikligt med dill är ett gott tillbehör till gravad, rimmad eller rökt fisk. Tänk på att tillsätta dillen allra sist för att behålla färg och smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva potatisen. Vispa ihop smör-&rapsolja och mjöl i en kastrull. Späd med gräddmjölken. Koka upp och låt koka under omrörning på medelvärme ca 3 min. Lägg ner potatisen, låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Vänd ner dillen. Servera med t ex gravad eller rimmad lax och citronklyftor.

Näringsvärden, per port exkl lax

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem