Dijon- och kaprissill

1 tim 15 min Brunch Buffé Förrätt Frukost
Dijon- och kaprissill

Snabb och supergod sill med suverän smak av dijon och kapris i underbar kombination. Gräddfil gör den mild och krämig.

Ingredienser

5-minuterssill
420 g
Gul lök
½
Kapris
55 g
Dijonsenap
1½ msk
2 dl
Grovmalen svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Låt sillen rinna av och skär den i bitar.
  • Skala och strimla löken tunt. Spara 1 msk kapris till garnering, grovhacka resten.
  • Blanda lök, kapris, senap, gräddfil och peppar. Vänd ner sillen.
  • Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

225 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 14 g
https://www.arla.se/recept/dijon--och-kaprissill/