Glutenfria muffins
Brunch
Efterrätt
Fika
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
De glutenfria muffinsarna kan smaksättas med vad man önskar. Prova hackad choklad, blåbär eller citronskal. Eller toppa med några äppelskivor eller dina favoritbär!

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
125 g | |
Strösocker
|
2 dl |
Ägg
|
2 |
Glutenfri mjölmix
|
4 dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
1 dl |
Förslag på smaksättning:
Choklad, hackad
|
100 g |
---|---|
Blåbär
|
3 dl |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Gör så här
Uteslut smaksättningen och toppa varje muffins med några hallon, bitar av rabarber eller äppelskivor vända i socker och kanel.
Näringsvärden, per styck utan smaksättning
Energi:
227 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 32 g |
Fett: | 10 g |

