Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

Betyg

(217 st)

Crostini toppade med lufttorkad skinka och balsamvinäger är perfekta som drinktilltugg eller som enkel förrätt. Extra snygga med klyftor av fikon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor. Pensla med smör-&rapsolja och strö över salt och peppar. Rosta skivorna i ugnen tills de fått fin färg. Bred crème fraiche på brödskivorna. Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna. Strö över rucola och ringla över dressing.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem