Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(242 st)

Crostini toppade med lufttorkad skinka och balsamvinäger är perfekta som drinktilltugg eller som enkel förrätt. Extra snygga med klyftor av fikon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor. Pensla med smör-&rapsolja och strö över salt och peppar. Rosta skivorna i ugnen tills de fått fin färg.
  3. Bred crème fraiche på brödskivorna. Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna.
  4. Strö över rucola och ringla över dressing.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag