Crêpes med svamp och lökfyllning
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Crêpes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crêpes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 2 dl | 
|---|---|
| 4 dl | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 2 msk | 
Fyllning:
| 
                                            
                                                Champinjoner,eko
                                            
                                     | 250 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gula lökar,eko
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Rödlökar,eko
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Purjolök,eko
                                            
                                     | 1 | 
| 1 msk | |
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | ½ krm | 
| 
                                            
                                                Färska örter, t ex persilja och timjan
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
435 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,3 g | 
| Protein: | 15,9 % | 17 g | 
| Fett: | 47,6 % | 23,4 g | 
| Kolhydrater: | 36,5 % | 39,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    