Crêpes med svamp och lökfyllning
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Crêpes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crêpes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|---|---|
| 4 dl | |
|
Ägg
|
4 |
|
Salt
|
½ tsk |
| 2 msk |
Fyllning:
|
Champinjoner,eko
|
250 g |
|---|---|
|
Gula lökar,eko
|
2 |
|
Rödlökar,eko
|
2 |
|
Purjolök,eko
|
1 |
| 1 msk | |
| 2 dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Färska örter, t ex persilja och timjan
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
435 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,3 g |
| Protein: | 15,9 % | 17 g |
| Fett: | 47,6 % | 23,4 g |
| Kolhydrater: | 36,5 % | 39,1 g |