Crêpes med svamp och lökfyllning
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Crêpes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crêpes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.
Ingredienser
Vetemjöl
|
2 dl |
---|---|
4 dl | |
Ägg
|
4 |
Salt
|
½ tsk |
2 msk |
Fyllning:
Champinjoner,eko
|
250 g |
---|---|
Gula lökar,eko
|
2 |
Rödlökar,eko
|
2 |
Purjolök,eko
|
1 |
1 msk | |
2 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Färska örter, t ex persilja och timjan
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
439 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 19 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 27 g |

