Ädelostcrêpes
40 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
•
&format=webp)
Crêpes är förvinnande gott, och passar utmärkt att fylla med ädelost, svamp och spenat. Vi toppar dessa smakrika crêpes med krispiga nötter. Smaklig måltid!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
50 g | |
Vetemjöl
|
2 dl |
4 dl | |
Ägg
|
4 |
Salt
|
1 krm |
Fyllning:
Skogschampinjoner
|
250 g |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
25 g | |
Salt och svartpeppar
|
|
Babyspenat
|
ca 100 g |
Topping:
170 g | |
Hackad bladpersilja
|
1 dl |
Hackade valnötter
|
ca 100 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
706 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 25 g |
Kolhydrater: | 33 g |
Fett: | 52 g |

