Crêpes med kantarellstuvning
                                
                                    1 tim 10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  50 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Med bovetemjöl blir pannkakorna lite matigare och dessutom glutenfria. Fyll med en krämig stuvning på kantareller eller annan svamp.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Bovetemjöl
                                            
                                     | 2½ dl | 
|---|---|
| 3 dl | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
Kantarellstuvning:
| 
                                            
                                                Kantareller
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 3 msk | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 1 msk | 
| 2½ dl | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Hackad bladpersilja
                                            
                                     | 2 msk | 
Gör så här
Crepes:
Kantarellstuvning:
Gratinering:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
666 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,1 g | 
| Protein: | 12,1 % | 19,9 g | 
| Fett: | 61,5 % | 46,3 g | 
| Kolhydrater: | 26,4 % | 43,2 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    