Crepes med svamp och lökfyllning

Crepes med svamp och lökfyllning

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(93 st)

Crepes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crepes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och smör-&rapsolja. Vispa ihop och ställ åt sidan. Skiva svampen. Skala och skiva lökarna tunt. Strimla purjolöken. Bryn svampen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Tillsätt all lök. Fräs på medelvärme under omrörning tills löken blir mjuk. Rör ner crème fraiche, salt och peppar. Låt koka ihop någon min. Sätt ugnen på 225°. Häll lite smör-&rapsolja stekpannan till gräddningen av första pannkakan. Grädda 8-12 tunna pannkakor. Fördela fyllningen på pannkakorna. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Pensla dem med smör-&rapsolja och värm i ugnen ca 10 min. Strö över hackade färska örter och servera med sallad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem