Crepes med ädelost och räkor
40 min
•
Arbetstid: 30 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
•
Crepes fyllda med en stuvning på ädelost och räkor. Gratinera sedan dessa ihoprullade crepes i ugnen, toppade med riven ädelost. Jättegott!
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|---|---|
| 4 dl | |
|
Ägg
|
4 |
|
Salt
|
1 krm |
| 30 g |
Stuvning:
| 30 g | |
|
Vetemjöl
|
2 msk |
| 3 dl | |
|
Skalade räkor
|
250 g |
|
Hackad bladpersilja
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
667 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 19,9 % | 32,7 g |
| Fett: | 59,7 % | 45 g |
| Kolhydrater: | 20,4 % | 33,4 g |