Crab Rangoon

Crab Rangoon

Buffé Förrätt
Crab Rangoon är krispiga friterade små wontonknyten fyllda med en röra på krabba och färskost. Dessa små knyten serveras ofta på kinesiska restauranger med sötsur sås. Perfekt som ett litet tilltugg innan middagen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Kockens tips

Servera gärna dina Crab Rangoons med plommonsås: Kärna ur 250 g rödaplommon och skär ner i mindre bitar. Lägg i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt 1 dl vatten, 1½ dl strösocker, 1 finhackad röd chili, 1 tsk finriven färsk ingefära och 1 krm salt. Sjud på svag värme ca 20 min. Såsen ska ha en seg konsistens. Tillsätt 2 msk risvinäger och sjud ytterligare några minuter. Om såsen blir för tunn kan du reda den med lite potatismjöl.

Ingredienser