Sötsur isbergssallad

Sötsur isbergssallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Varm isbergssallad på kinesiskt vis med sting av tabasco.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 paprikor
  • 1 huvud isbergssallad, ca 350g
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk pressad citronsaft eller limesaft
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 krm grön tabasco

Gör så här:

Gör så här:

Skala lök och vitlök. Kärna ur paprikorna. Ta fyra fina, hela salladsblad och spar till serveringen. Skär alla grönsaker, även salladen som är kvar, i strimlor eller bitar. Stek gul lök och paprika i smör i en stor stekpanna. Rör ner vitlök och sallad, låt fräsa någon minut under omrörning. Krydda med salt, lime och honung. Stänk över tabasco. Rör om och servera salladen genast i bladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem