Clementinmarmelad med pistagenötter
40 min
•
Arbetstid: 40 min
Brunch
Frukost
Frysbar
•

Frisk, söt och knaprig marmelad med rostade nötter. Denna clementinmarmelad är enkel att göra och mycket god till ostbricka, gärna med ädelost och vällagrad hårdost.
Ingredienser
Clementiner, ca 500 g
|
5 |
---|---|
Syltsocker
|
2½ dl |
Vatten
|
½ dl |
Vaniljpulver
|
1 krm |
Pistagenötter
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Servera marmeladen till Kvibille® ädel och en långlagrad och smakrik hårdost som Kvibille® Svecia.
Näringsvärden, per dl
Energi:
245 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,1 % | 2,5 g |
Fett: | 21,3 % | 5,9 g |
Kolhydrater: | 74,6 % | 45 g |

