Citronfisk med timjan
50 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Fisk som lagas långsamt i ugn på låg temperatur blir fast och fin. Räkna med en ny helgfavorit!
Ingredienser
|
Koljafilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 2 dl | |
|
Fiskfond
|
1 msk |
|
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Använd digitaltermometer så ser du lättare när fisken är färdig.
Näringsvärden, per port
Energi:
298 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 41,7 % | 30,6 g |
| Fett: | 53,7 % | 18,1 g |
| Kolhydrater: | 4,6 % | 3,4 g |