Citronfisk med timjan
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Fisk som lagas långsamt i ugn på låg temperatur blir fast och fin. Räkna med en ny helgfavorit!
Ingredienser
Koljafilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
2 dl | |
Fiskfond
|
1 msk |
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Använd digitaltermometer så ser du lättare när fisken är färdig.
Näringsvärden, per port
Energi:
298 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 41,7 % | 30,6 g |
Fett: | 53,7 % | 18,1 g |
Kolhydrater: | 4,6 % | 3,4 g |

