Hallonparfait med choklad

Hallonparfait med choklad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(103 st)

Chokladparfait som du gör på ett kick och ställer i frysen tills gästerna kommer. Underbart god dessert med flisad choklad och hallon på toppen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Vispa grädden. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao. Blanda med grädden och häll i 4 glas. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 330 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa: