Chokladpannacotta
2 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
Efterrätt
•
Len chokladpannacotta med kraftig chokladsmak och friskhet från syrad grädde. Variera genom att toppa med färska bär efter säsong och humör!
Ingredienser
|
Mörk choklad
|
50 g |
|---|---|
|
Gelatinblad
|
1½ |
| 2½ dl | |
|
Vaniljstång
|
½ |
| 1½ dl |
|
Blandade färska bär t ex björnbär och blåbär
|
|
|---|---|
|
Ev hasselnötter
|
|
|
Ev kakao
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
297 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 6,7 % | 4,9 g |
| Fett: | 80,6 % | 27,1 g |
| Kolhydrater: | 12,7 % | 9,3 g |