Bananmuffins

Bananmuffins

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(43 st)

Passa på att göra de här muffinsarna när du har riktigt mogna bananer hemma, då smakar de extra gott. Vill du lyxa till det lite mer, riv över choklad innan du gräddar!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Vispa smör och socker poröst. Rör ner äggen ett i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och vänd hastigt ner i smeten. Mosa ena bananen och rör ner i smeten med pressad citron. Klicka smeten i 12 muffinsformar. Skiva den andra bananen och lägg en skiva på varje muffins. Strö ev över hackad choklad. Grädda i mitten av ugnen 10- 12 min, låt kallna.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 285 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag